2017 MSB Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017 MSB 13 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları başladı. Başvurular 3 Mart 2017 ile tarihi itibarı ile başladı. MSB Erbaş alımı ve Uzman Erbaş alımı başvuruları başladı.Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde 6191 Sayılı Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu esaslarına göre istihdam edilecek 13 bin sözleşmeli er alımı için başvurular başladı. Adaylar başvurularını faaliyet takvimine uygun olarak Milli Savunma Bakanlığının Milli Savunma Bakanlığı internet adresinden çevrimiçi olarak yapılacak.

Aranan Başvuru Koşulları şunlardır;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az ilköğretim veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olup, askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış ve düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğanlar).

En az ilköğretim ve yurt dışındaki dengi okul mezunu olup, askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlardan, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibariyle 20 yaşından gün almış ve 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 tarihi ile 31 Aralık 1997 tarihleri arasında doğanlar),

Firar, amir veya üste fiili taarruz, emre itaatsizlikte ısrar, üste hakaret mukavemet, fesat ve isyan suçlarından, 22 Mayıs 1930 tarihli ve 1632 sayılı Askerî Ceza Kanununun 148’inci maddesinde belirtilen suçlardan birisinden mahkûm olmamak gerekiyor. Cezai hükümlerle ilgili ayrınıtılı başvuru koşulları ve tüm detaylar aşağıdaki duyurudadır.

Taksirli suçlar hariç olmak üzere bir suçtan bir ay veya daha fazla hapis cezası ile mahkûm olmamak, Milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, irtibatı veya iltisakı bulunmamak, Askerlik hizmetini yapmakta iken müracaat edenler için Birlik Komutanlıklarından

Nitelik Belgesi (TABLO-2) almış olmak, Askerlik hizmetini yapmakta iken “Askerliğe Elverişli Değildir” olarak terhis edilmemiş olmak, (11) Boy ve kilo oranları tablosunda (TABLO-3) belirtilen değerler içerisinde bulunmak, Öğrenimini kendi adına yapmış olmak veya herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı hizmet veya tazminat yükümlülüğü bulunmamaktır.

2017 MSB Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir