16,3175$% 1.49
17,4840€% 0.94
20,5698£% 1.76
972,11%0,63
2.418,10%1,81
487449฿%3.35264
Göksel Mercan Yapı İnşaat, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca mahkemeye başvurdu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirket konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, verdiği tedbir kararı ile şirket korumaya alırken, şirket faaliyetlerin denetimi için de konkordato komiseri atandı.
MERKEZİ İstanbul Kağıthane’de bulunan inşaat firması Göksel Mercan Yapı İnşaat şirketi, yaşadığı mali darboğazı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesine başvuran şirkete, mahkeme kararıyla üç aylık geçici konkordato kararı verildi.
Mali yapısı zayıflayan şirkete yönelik ihtiyati tedbir ve haciz kararlarının uygulanmamasına hükmeden mahkeme, aynı zamanda yapılan takiplerin durdurulması ve yapılmaması kararı da verdi.
Şirketin mal varlığının muhafazası ve yönetimi için geçici komiser heyeti de atandı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı kurucusu Göksel Mercan’ın yaptığı şirketin temelleri bundan 14 yıl önce atıldı. Şirket, özellikle Kağıthane bölgesinde yüzlerce konut üretti.
<br><br><br>
Otomotiv sektörü ihracata ivme verdi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.